Er du under 23 år og har tatt jegerprøven – men mangler en firbent venn å jakte med?

Da kan vi hjelpe deg på vei!

Kennel Maurvangen og Kennel Skjønnås selger 2 dunkervalper hver til en hyggelig pris, til fire unge jegere som har lyst til å drive med harejakt.

Forutsetningene er enkle – valpen må få et godt hjem, og den skal brukes på jakt.

Harejakta har lange tradisjoner i Norge, og mange unge i dag har sikkert forfedre som har vært ivrige harejegere. Vi ønsker å bidra til å sikre at denne tradisjonen opprettholdes, og dessuten er harejakt den aller morsomste jaktformen man kan drive med! Harejakt er dessuten både sosialt og familievennlig, og det er enkelt å skaffe seg jaktkort på småvilt – enten som dagskort, ukeskort eller sesongkort.

Du som kjøper vil få god oppfølging fra kennelen du handler fra. Vi kan bidra med jaktveiledning, og du kan få med deg en erfaren harejeger ut i skogen hvis du ønsker det. Vi kan også hjelpe deg på vei med utstilling og jaktprøve med din firbente jaktkamerat, dersom det skulle bli aktuelt.

Du kan lese mer om harejakt og harejaktas tradisjoner mange steder på nett. Besøk også gjerne siden til raseringen for dunkere – www.Dunkerringen.org. Der finnes det masse relevant stoff.

Så er du under 23 år, har tatt jegerprøven og har lyst til å prøve deg på harejakt, så kan det hende du får muligheten til å kjøpe deg en dunkervalp for kr. 7.500,- (normalprisen ligger på 15.000-16.000).

Ta kontakt med en av oss for en nærmere prat, hvis du er interessert. Kontaktinfo finner du lenger ned på siden.

Hvis det melder seg flere forbeholder vi oss retten til å velge ut hvem som får tilbudet. Vær også obs på at vi som oppdrettere forbeholder oss retten til å si nei til en henvendelse, basert på inntrykk vi sitter igjen med etter en samtale eller et møte. Dette er helt normalt i en slik salgsprosess hvor det handler om dyr.

 

Kennel Maurvangen:
Vågå kommune (Innlandet)
Tor Erik Moen, mobil 901 35 434

Kennel Skjønnås:
Nannestad kommune (Akershus)
Anne Morgenlie, mobil 918 07 211

Facebook