top_sheet

Main Menu

knapp.jpg

Dagens bilde

Perro-w.jpg
Artikkelvisninger
3630638

Bilder fra Harajaktas dag 2015

Her legges det ut rekrutteringsbilder fra Harajaktas dag. Send inn bilder til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller MMS til 41333017.

EndreSivesind2 w

 

EndreSivesind w

"Hei. Da har jeg og min datter på 13 år vært på jakt i dag, den ble meget vellykket, etter 1 time og 30 min ble det dot, hunden er NO46268/09 Solvoll’s Frøya. Neste år har nok frøkna med seg egen hagle tenker jeg... Mvh Endre Sivesind"

 

AnnyBlikken w

"Oda Smedsmo på 9 mnd fikk være med på sin første jakt på Tesse i Vågå. Det gjorde godt med 5 min på øye for både dunkertispa Troya på 2 år og jeger'n... Mvh Anny Blikken"

 

Marka w

"Rolf med Benny på doten på Harajaktas dag. Mvh Mats Marka"
 
langås w
"Ludvik og Sang av Kistefjell tyvstartet harejaktens dag i går. Spennende dag med en fin los. Når uttaket kom mente Ludvik det hørtes ut som en bil skrenset:-) Usikker på om jeg skal ta det som et godt kompliment angående målet til Sang;-) Mvh Rune Langås."
 
støle w
"Tre generasjoner Støle på harejakt! Harejaktas dag nytes med bål og harelos fra Belle Gunnes! Mvh Steinar Støle"
 
Moseby w
 
Moseby2 w
Langdag for Lilja som feiret Harajaktas dag på forskudd i går: "Knalldag med Raymond :)Kom i fot kvart over ti og tok ut kl 11 dot kl 16.05. Netto lostid mellom 3,5 og 4 timer.... Ettersom hvordan man dømmer nyansering;) Mvh Espen Moseby" 
 

Sponsorer

wtmetall

GSPORTMYSENforsideWWW 

 

DokkaElektronikk w

tracker

knapp.jpg

Facebook

SFbBox by psdtohtmlcenter.com

Dagens bilde

w-staut.jpg

bottom_sheet