top_sheet

Main Menu

knapp.jpg

Dagens bilde

feiom3w.jpg
Artikkelvisninger
3150289

2017

Dunker-ringens Debutantmesterskap 2017

Hjalmar

 

 

 

 

 

Debutantmesterskapet 15.-30 november 2017

 

fridamoseby w

Dunkerdebutanten 2016 med 1ÅP Frida av Esta Cado NO43733/15

 

Tidspunktet for Debutantmesterskapet for kommende jaktprøvesesong er satt til perioden 15. – 30. november 2017. Flere vil ha en reell anledning til å starte med tanke på føreforhold og tilgang til terreng, når vi strekker det over en periode.  

Målet med mesterskapet er å få flere jaktpremierte dunkere. Alle dunkere som tidligere ikke er jaktpremierte kan delta, hannhunder oppfordres spesielt til å starte.

Dunker –ringens Debutantmesterskap arrangeres som en ÅP separat prøve, og prøven gjennomføres hos den geografiske harehundklubb som ligger nærmest for den enkelte dunkereier. Deltakerne kan dermed starte i sine respektive distrikt som en helt vanlig åpen prøve. Hundeekvipasjer bosatt i Sverige kan også delta.

Påmelding

Prøvedeltager melder på selv til sin lokale harehundklubb, og skaffer selv dommer. De lokale harehundklubbene er veldig behjelpelige med å finne en dommer hvis det er ønskelig. Dunker –ringen kan også bistå i jobben med å finne dommere hvis deltagerne møter på utfordringer rundt dette.  

 Bella web

NR 2. 2016 med 1.ÅP Bella NO42947/12

 

Ønsker du å delta på Debutantmesterskapet? Meld på hunden til den aktuelle harehundklubben, du må også melde fra om din deltagelse før 15. november til Dunker – ringen v/sekretær Aina Bredesen på tlf/SMS 944 39 668 eller mail aina­­Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.    Oppgi reg.nr, hundens navn og eiers navn.

 

Kriterier for rangering

Resultatet for de påmeldte dunkerne legges til grunn for prisen «Dunkerdebutanten 2017». Det er den høyeste samlede poengsum som vinner. Ved poenglikhet rangeres det etter beste tilleggslos. Deretter går yngre hunder foran eldre.  Resultatet som oppnås på prøvedagen må meldes inn til Dunker – ringen umiddelbart.

gps vest

 

Premiering

Alle premier deles ut på neste årsmøtesamling på Maurvangen 2018.

Dunker – ringen premierer alle som deltar på Debutantmesterskapet.

 

 

 
 

 

Sponsorer

wtmetall

GSPORTMYSENforsideWWW 

 

Kvisler123 w

Jakt_logo

knapp.jpg

Facebook

SFbBox by psdtohtmlcenter.com

Dagens bilde

w-klingefot.jpg

bottom_sheet